ETO’nun Meclisi Ve Meslek Komiteleri Müşterek Toplantıda Buluştu
28.03.2024 

Vehbi Koç Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilen meslek komiteleri müşterek toplantısında konuşan ETO Başkanı Metin Güler, meslek komitelerinin üyelerinin sorunlarını dile getirmek için 2023 yılında 555 kez toplantı gerçekleştirdiğini ve 45 kez kurum ve kuruluş ziyareti gerçekleştirdiğini kaydetti.

Eskişehir Ticaret Odası’nın mart ayı meclis olağan toplantısı ve meslek komiteleri müşterek toplantısı ardışık olarak Vehbi Koç Kongre Merkezi’nde gerçekleştirildi. Meclis Başkanı Halil İbrahim Ara’nın açılış konuşmasıyla başlayan meclis toplantısında gündem maddeleri karara bağlandı. Meclis toplantısının ardından ETO’nun 41 meslek komitesinin, disiplin kurulunun, TOBB Eskişehir İl Kadın Girişimciler Kurulu’nun ve TOBB Eskişehir Genç Girişimciler Kurulu’nun katılımıyla meslek komiteleri müşterek toplantısı yapıldı. Toplantıda ETO Başkanı Metin Güler, Eskişehir Ticaret Odası’nın 2024-2030 yılları arasında uygulanacak olan stratejik planı hakkında bilgi verdi.

Yeni hizmet binası stratejik hedefe katkı sağlayacak

Eskişehir Ticaret Odası’nın 22 milyon lira kaynakla yola çıkarak, bugün itibariyle 1 milyar liraya mal olacak Eskişehir Fuar Kongre Merkezi’ni hizmete sunduğunu belirten Güler, ETO’nun yeni hizmet binasının da faaliyete geçebilmesi için çalışmaların tüm hızıyla sürdüğünü söyledi. Yeni hizmet binasının 2025 yılında hizmete sunulmasını planladıklarını belirten Güler, bu sayede ETO’nun bir kalıcı esere daha imza atacağının ve Eskişehir Fuar Kongre Merkezi’ne yılda 1 milyon ziyaretçi getirebilme hedefine ulaşmanın kolaylaşacağının altını çizdi.

En aktif meslek komitelerine plaket ve teşekkür belgesi takdim edildi

Eskişehir Ticaret Odası’nın meslek komitelerinin şehrin ticaret ve sanayisinin nabzını tutmak için çok çaba gösterdiğini belirten Güler, meslek komitelerinin üyelerden gelen talepleri ve sorunları ETO’nun meclisine ve yönetim kuruluna ileterek, sorunların çözümünde pay sahibi olduğunu dile getirdi.  Meslek komitelerinden gelen taleplerin TOBB başta olmak üzere bakanlıklara, şehrimizdeki kuruluşlara, milletvekillerine bildirildiğini belirten Güler, sorunların tespiti için 2023 yılında meslek komiteleri tarafından 555 toplantı gerçekleştirildiğini kaydetti. Bu toplantılarda 650 sektörel karar alındığını belirten Güler, alınan kararlar çerçevesinde 292 işlem gerçekleştirildiğini, 45 kez kurum ve kuruluş ziyareti yapıldığını söyledi.

Tavukçuoğlu tarafından insan ilişkileri ve iletişim semineri verildi

Meslek komitelerinin faaliyetlerinin öneminin altını çizen Güler, tüccar ve sanayicinin sorunlarının dile getirilmesinde ve çözümünde pay sahibi olan meslek komitelerinin başkanları ve üyelerine teşekkür etti. Toplantı sonunda 2023 yılında üyelere dair en çok talep getiren, kurum ve kuruluş ziyareti gerçekleştiren Gıda Maddeleri Perakende Ticareti, Seyahat Acenteleri ve Yolcu Taşımacılığı, Dayanıklı Tüketim Malları Ticareti, Eğitim ve Rehabilitasyon, Yük ve Kargo Taşımacılığı meslek komitelerine teşekkür plaketi ve belgesi takdim edildi. Toplantının ardından TOBB eğitmeni Dr. Cengiz Tavukçuoğlu tarafından insan ilişkileri ve iletişim hakkında seminer verildi.

 

G nderen: journal
4889 defa okundu 
 


Ekonomi
Eskişehir’de hastalıktan ari işletme sayısı artıyor
BEBKA, Eskişehir’de Kadın Kooperatiflerini Bir Araya Getirdi
4 milyar 435 milyon liralık destekleme ödemesi yapıldı
Evlerin çözülmeyen sorunu ısı yalıtımı
Taşımacılıkta bir ülke ile daha sınırlar kalktı

Güncel
Tramvay seferleri bir saat durdu
Ünlüce Eskişehir’de hemen başlayacak projeleri açıkladı
Dinsizler Diyanete Saldırıyor!
Köylünün Silosunu otel yapanlar kamusal çıkardan bahsediyor
Eskişehir’de araç sayısı artmaya devam ediyor

 

 
Sağlık
Spora başlamadan önce 3 önemli öneri!
Keten Tohumunun İnanılmaz Faydaları!
Huzursuz bacak sendromu genç yaşlı herkesi etkiliyor!
Türkiye’de her yıl 200 bin kişi kalp krizi nedeniyle hayatını kaybediyor
Sahte Güneş Gözlükleri Körlüğe Yol Açabiliyor!


Eskişehir Mezar Yapımı Mezarcı
Mermer ve Mozaik Mezar Yapımı
Sütlüce Mh. İstiklal Cd. No:142/A (Esentepe Mezarlığı) - Eskişehir 
Ziyaret i: 12.052.640 - Hit: 12.480.872
eskisehirburada.com yesidir