ASKON Eskişehir’de “Tarihin Sıfır Noktası”nda Yeni Dönem
23.09.2026 
Anadolu Aslanları İş Adamları Derneği (ASKON) Eskişehir Şubesi, Söğüt ve Bilecik ziyaretleri, imalat sektörü toplantısı ve 2. Genel Kurulu’nu kapsayan dolu dolu bir program gerçekleştirdi. Osmanlı’nın kurulduğu Söğüt’ten ilham alarak yeni döneme adım atan ASKON Eskişehir’de Ali Semih Ünlü başkanlığındaki yeni yönetim kurulu ve görev dağılımı resmen açıklandı.

ASKON ESKİŞEHİR’DEN “TARİHİN SIFIR NOKTASI”NDA YENİ DÖNEME İLK ADIM: ALİ SEMİH ÜNLÜ BAŞKAN SEÇİLDİ

Anadolu Aslanları İş Adamları Derneği (ASKON) Eskişehir Şubesi, 18–19 Eylül tarihlerinde Bilecik ve Söğüt ziyaretleri, imalat sektörü istişare toplantısı, üye buluşması ve 2. Genel Kurulu’nu kapsayan iki günlük yoğun bir programa imza attı.

ASKON İç Anadolu Bölge Başkanı Yasin Zülbaharoğlu’nun tüm aşamalarına eşlik ettiği organizasyon silsilesi, Genel Kurul sonrası Ali Semih Ünlü başkanlığında oluşturulan yeni yönetimin ilk icraat toplantısıyla tamamlandı.

Söğüt’te Protokol Ziyaretleri ve Sektör Zirvesi

Programın ilk günü olan 18 Eylül’de ASKON heyeti, Söğüt ve Bilecik hattında bir dizi ziyaret gerçekleştirdi. Bölge Başkanı Yasin Zülbaharoğlu ve şube temsilcileri; Bilecik Valisi Faik Oktay Sözer, Söğüt Kaymakamı Murat Yaylabaşı ve Söğüt Belediye Başkanı Ferhat Durgut’u makamlarında ziyaret ederek yerel yönetim ve mülki idareyle temas kurdu.

Ziyaretlerin ardından Söğüt Kaymakamlığının ev sahipliğinde İmalat Sektörleri Toplantısı düzenlendi. Kaymakam Murat Yaylabaşı, Belediye Başkanı Ferhat Durgut, Söğüt OSB Müdürü Haşim Özal ve sanayicilerin katılım sağladığı oturumda; bölgedeki imalat sektörünün mevcut durumu, sanayicilerin talepleri ve üretim kapasitesinin geliştirilmesine yönelik adımlar masaya yatırıldı.

Ecdadın Huzurunda Birlik Mesajı ve Kayı Obası Buluşması

ASKON Eskişehir üyeleri, eylül ayı Üye Buluşması kapsamında Osmanlı'nın kuruluş ocağı Söğüt’te bir araya geldi. Heyet, protokol üyeleriyle birlikte Ertuğrul Gazi Hazretleri’nin türbesini ve külliyeyi ziyaret ederek dualar etti. Ziyaretin ardından Söğüt Kayı Obası’nda düzenlenen akşam yemeğinde geçmişten geleceğe üretim ve dayanışma vurgusu yapıldı.

Osmanlı’nın kuruluş hikâyesine atıfla “tarihin sıfır noktası” olarak nitelendirilen Söğüt buluşması; ecdad mirasını üretim, yatırım, istihdam ve ülkeye hizmet sorumluluğuyla geleceğe taşıma iradesini bir kez daha pekiştirdi.

2. Genel Kurul Tamamlandı: Ali Semih Ünlü Dönemi

Programın ikinci gününde (19 Eylül) ASKON Eskişehir Şubesi’nin 2. Genel Kurulu gerçekleştirildi. Genel kurul neticesinde Ali Semih Ünlü başkanlığındaki yeni dönem yönetimi oy birliğiyle oluşturuldu. Önceki dönem yöneticilerine emekleri için teşekkür edilirken, yeni yönetime başarı dilekleri iletildi.

Genel Kurulun hemen ardından Bölge Başkanı Yasin Zülbaharoğlu başkanlığında ilk yönetim kurulu toplantısını yapan yeni ekip; Eskişehir ve ülke ekonomisine katma değer sağlayacak projeleri, çalışma planını ve öncelikli hedeflerini belirledi.

ASKON ESKİŞEHİR ŞUBESİ YENİ YÖNETİM KURULI VE GÖREV DAĞILIMI

Ali Semih Ünlü başkanlığındaki ASKON Eskişehir Şubesi’nin yeni dönem yönetim kurulu ve görev dağılımı şu şekilde şekillendi:

Yönetim Kurulu (Asil)

İsim Görevi
Ali Semih Ünlü Başkan
Feridun Atıcı Başkan Vekili
Mehmet Bilen Teşkilat Başkanı
Kazım Sertkaya İl Sekreteri
M. Cihan Bozat Tanıtım ve Medya Başkanı
Ramazan Öz Üye İlişkileri Başkanı
Muhsin Cihan Siyasi ve Bürokratik İlişkiler Başkanı
Emrah Bahçıvan İdari ve Mali İşler Başkanı
Ömür Aşıkoğlu Yeni Yatırımlar ve İş Geliştirme Başkanı
Emrah Şimşek Stratejik ve Çoklu Ortaklıklar Başkanı
Ramazan Benli İmalat Sektörleri Başkanı
Mücahit Ünal Hizmet Sektörleri Başkanı
Ali Talha Asutay Hukuk İşleri Başkanı
Sinan Polat Kültür, Turizm ve Etik Değerler Başkanı
Nurullah Karakaş Eğitim Komisyonu Başkanı
Adem Karaca Yönetim Kurulu Üyesi
Mustafa Demirkul Yönetim Kurulu Üyesi
Nurullah Gürbüz Yönetim Kurulu Üyesi
Mustafa Çalık Yönetim Kurulu Üyesi
Hakan Yücetürk Yönetim Kurulu Üyesi

Genişletilmiş Yönetim Kurulu:

İzzet Ünal, Fatih Indır, Halil Bayır, Samet Atıcı, Fatih Hanay, H. İbrahim Yıldız, Berke Akyel, Özkan Acun, Mustafa İnce, Murat Tortum.

Denetim Kurulu:

Halil Çetintürk, Fatih Özata, M. Şirin Aslan, Bilal Okur, Samet Duran, Özgür Emiroğlu.

G nderen: haber
340 defa okundu 
 


Ekonomi
OEPSAŞ’tan Müşteri Hizmetlerinde Yapay Zekâ Devrimi
ASKON Eskişehir’de “Tarihin Sıfır Noktası”nda Yeni Dönem
ETİ Maden Eskişehir Kırka Bor’a İşçi Alımı Başlattı: Başvuru Ekranı Açıldı
Tarımda Tarihi Sezon: Bitkisel Üretimde 140 Milyon Ton Sınırı Aşıldı
Plastik Devinden Türkiye’ye Dev Hamle: ALPLA’dan 30 Milyon Euro’luk Yatırım!

Güncel
Parklar Dururken Neden Asfalt? Eskişehirlilerden "Arabasız Pazar" Etkinliğine Sert Tepki
Mehmet Şimşek: “Parkın Esas Sahibi Eskişehir Halkına Her Şey Yasak!”
Aynı Vagonlar, İki Ayrı Dünya: Linz Ulaşım Devrimi Yaparken Eskişehir Neden Tıkandı?
Eskişehir Valiliği Meydanında Gaziler Günü Anma Programı Düzenlendi
Mesai Saatinde Kamyon Konvoyu: Eskişehir Trafiğinde Osmangazi Kilit!

 

 
Sağlık
Grip Belirtilerinde İlk 48 Saate Dikkat: "Antiviral Tedavide Zamanla Yarış"
Uzmanından Okul Uyum Süreci Uyarısı: "Okul Reddi 1 Ayı Geçerse Dikkat!"
Bebeklerde Ağız ve Diş Sağlığı İçin 10 Altın Kural
Uzmanından Okullarda Şiddet Uyarısı: "Tek Bir Davranış Değil, Davranış Örüntüsü Kritik"
Aşırı Kontrol ve Baskı Çocuğu Koruyor mu? "Şiddet Bir Gecede Ortaya Çıkmıyor!"


Eskişehir Mezar Yapımı Mezarcı
Mermer,Granit,Mozaik Mezar ve Aile Duvarı Yapımı
Sütlüce Mh. İstiklal Cd. No:142/A (Esentepe Mezarlığı) - Eskişehir 
Ziyaret i: 15.740.710 - Hit: 16.394.415
eskisehirburada.com yesidir